Caminada solidaria Ampa Camins

L’Escola CAMINS té un projecte solidari i engrescador a favor dels nens i nenes de Guayaquil . Estan agermanats amb l’escola El Cenáculo d’aquesta població Equatoriana per tal de conèixer de prop la seva realitat, intercanviar opinions, escrits, dibuixos, somnis…

Tota la comunitat educativa de l’Escola CAMINS treballa també per ajudar els nens i nenes de Guayaquil mitjançant la tasca educativa que du a terme l’escola El Cenáculo.

Es per això que l’AMPA de l’Escola CAMINS us demana la vostra participació en la IIª CAMINADA SOLIDARIA PER ELS NENS I NENES DEL CENACULO DE GUAYAQUIL que tindrà lloc el proper dissabte 26 de maig a les 17h30 als voltants de l’Escola CAMINS de Les Franqueses del Vallès. La recaptació íntegra del tiquet solidari d’aquesta caminada anirà dirigit a l’Escola El Cenáculo per tal de contribuir en l’escolarització dels nens i nenes.

Estem molt emocionats ja que és el segon cop que el nostre municipi emprèn una iniciativa d’aquestes característiques i per tal d’aconseguir que aquest acte sigui tot un èxit, necessitem que ens ajudeu a ser molt nombrosos aquell dia!

L’itinerari constarà d’uns 7 kms aptes per adults, avis, àvies, nens i nenes, cotxets d’infants… Hi haurà avituallament i al final de la caminada, us espera una botifarrada!

El tiquet solidari, de 5,00 euros, es podrà adquirir a partir del dilluns 14 de maig i fins el divendres 25 de maig a:

  • l’Escola CAMINS de 08h00 a 10h00 i de 17h00 a 17h30
  • Les Franqueses – Llibreria L’Espolsada a la plaça de l’Espolsada
  • Granollers – Llaminadures i menjar oriental DRAC DOLÇ al carrer Apel·les Mestres 4 (prop de la Sirena del carrer Girona)
  • La Garriga – Perruqueria La Pelu al carrer Samalús 1 Local 4
  • i el mateix dissabte a partir de les 15:00h.
Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s